Blogin sisällön uudet tuulet!

Blogini perustamisesta on kulunut nyt noin vuosi ja on tullut pienten muutosten aika. Alun perin ryhdyin kirjoittamaan blogia, koska halusin jakaa sisustus- ja puutarhajuttuja, jotka poikkeaisivat valtavirran vaaleista ja moderneista linjoista. Tämän talven ja kevään aikana minusta on kuitenkin tuntunut hieman vaivalloiselta kirjoittaa vain sisustus- ja puutarhajutuista. Sen sijaan mieleni on tehnyt näpytellä lukemistani kirjoista, viimeaikaisista kuulumisistani, uusimmista tosi-tv -löydöistäni ja vaatekaappien järjestämisestä. Sitten minulla välähti: miksen voisi kirjoittaa omaan blogiini siitä mistä haluan?

Tästä eteenpäin blogissani tulee siis olemaan muutakin kuin sisustus- ja puutarhasisältöä. Varmasti kirjoittelen yhä uusista sohvatyynyistä, kotimme ainaisesti muuttuvasta järjestyksestä ja uusimmista puutarhapuuhistani, mutta joukossa tulee olemaan myös kuulumisia, mietteitä ja vaikkapa raporttia matkoilta tai museovierailuilta. Tuulinen päivä ei muutu päiväkirjaksi, mutta ehkäpä blogistani tulee ikään kuin virtuaalinen muistikirja – kokoelma minua kiinnostavista jutuista aina kasvilavoista ja koristetyynyistä uusimpiin lempilevyihin, resepteihin ja päivän pohdintoihin.

Pyrin päivittämään blogiani ainakin kerran viikossa, mutta vauva-arki on vaihtelevaa ja välillä en välttämättä ehdi istahtaa alas kirjoittelemaan. Olen kuitenkin huomannut, että kiireenkin keskellä kirjoittaminen tekee minulle hyvää, joten yritän löytää aikaa sille, jos en nyt ihan päivittäin niin ainakin useamman kerran viikossa. Haluan ehdottomasti jatkaa myös valokuvaamista ja sen opettelemista, joten jatkossakin blogissani tulee olemaan ottamiani kuvia. Pidän myös todella paljon videoiden kuvaamisesta ja editoinnista, joten pyrin myös tekemään enemmän videosisältöä, vaikka sen tuottamisessa meneekin jonkin verran aikaa.

Tähän loppuun mieleni tekisi laittaa jokin heitto tuuliselle päivälle koittavasta huomisesta, mutta ehkäpä on parempi todeta vain, että tervetuloa seuraamaan uudistunutta blogiani!

 

P.S. Blogini ulkoasu on myös päivittynyt ja linkit kaikkiin sosiaalisen median tileihini löytyvät nyt yläpaneelin yhteystietoja -linkin lisäksi myös blogin sivupaneelista. Ehkä nähdään myös muualla somessa?

 

I started my blog around one year ago, and it’s time for some small changes. At first, I wanted to share my ideas on interior design and gardening, since I was tired of seeing the same plain and white spaces that you see everywhere nowadays. However, recently it’s been harder and harder for me to focus on just these few topics: I want to talk about the books I’ve read, the latest reality shows that I’ve discovered, and how my latest attempts at arranging my closet have gone. And then I realised the obvious: why not write about anything I want? So, from now on, my blog will focus more on the things that I’m interested in and the things that’ve been on my mind recently. This won’t mean that this blog will turn into a diary, but think of it more as a virtual notebook – a collection of the things that I want to talk about. I’ll still try to write at least once a week, but with a baby in the house, things can get a bit hectic sometimes – but that’s just part of life. So, welcome (again)! I hope that you’ll enjoy the new tuulinen päivä!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.