Hämärtyvät illat ja uusi lyhty

tuulinenpaiva.fi-uusi-lyhty

Syksy ja kodin uudistaminen ovat edelleen mielessäni, mutta suuremmat sisustusprojektit ajattelin aloittaa vasta syyskuussa. Elokuussa on tiedossa paljon reissuja ja muita kiireitä, joten vielä ei ole aikaa paneutua ihaniin syyssisustusjuttuihin ja kunnolliseen kotoiluun. Pienen varaslähdön syystunnelmointiin kuitenkin otin jo. 

Kävin eilen H&M:n kotiosastolla katselemassa syysjuttuja ja mukaani tarttui uusi kynttilälyhty ulko-ovemme pieltä koristamaan. Uusi lyhty oli heräteostos, mutta se tuli kuitenkin tarpeeseen, sillä aikaisemmin portailla majaillut Indiskan lyhtyvanhus on korjattu teipillä, enkä usko, että se selviäisi enää seuraavasta talvesta. Uusi musta lyhty pääsi heti eilen portaille ulko-oven viereen ja se näyttää mielestäni todella kivalta hämärtyvissä elokuun illoissa.

tuulinenpaiva.fi-lyhty-portailla

Sekä uuden lyhdyn että portaiden pielessä roikkuvan lyhdyn sisällä on muuten Clas Ohlsonilta hankittu patterikäyttöinen led-kynttilä, joka toimii ajastimella. Kynttilä syttyy palamaan automaattisesti, kun ulkona on tarpeeksi hämärää ja sammuu itsestään kuuden tunnin kuluttua. Kynttilä näyttää yllättävän paljon oikealta elävältä tulelta, mutta nyt minun ei tarvitse pelätä kynttilän kaatumista eikä huolehtia liekin sammuttamisesta iltaisin.  Mahtava keksintö (etenkin puutaloympäristössä eläville)! Ainoa huono puoli tällaisessa kynttilässä on se, että pakkasella laitteen patterit hyytyvät, mutta pakkaskeleihin on (toivottavasti) vielä hetki aikaa.

tuulinenpaiva.fi-uusi-lyhty-portailla

August evenings and a new lantern. The August evenings are already getting darker, and I decided to get a little head start on my autumnal home decoration project. I got a new lantern from H&M Home, and I think that it looks really cosy and nice on our doorstep. In addition, the candle inside the lantern is actually a battery-powered LED candle, which is really convenient when you live in a wooden house!

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.