Muutamia hankintoja lastenhuoneeseen

tuulinenpaiva-fi-hankintoja-lastenhuoneeseen-pingviinityyny

Hauskinta lastenhuoneen sisustamisessa on ehdottomasti se, että sinne voi hankkia kaikenlaisia söpöjä juttuja, joita ei välttämättä viitsisi sijoittaa muualle kotiin. Vähän yli viikko sitten löysin muutaman kivan jutun brittiläisestä Lullabuy -verkkokaupasta ja eilen paketti saapui postiin! 

tuulinenpaiva-fi-hankintoja-lastenhuoneeseen

Paketista paljastui pingviinityyny, lattialla keinuva helistin sekä tähdenmuotoinen yölamppu. Tyyny ja helistin ovat tanskalaiselta OYOY -merkiltä ja tähtilamppu on A Little Lovely Companyn.

Olen erityisen ihastunut pehmeään pingviinityynyyn. Se on mielestäni supersöpö ja ilahduttaa ainakin omia silmiäni, vaikkei se ehkä olekaan lastenhuonetarvikkeista kaikista tarpeellisin. Kaiken ei kuitenkaan tarvitse aina olla tarpeellista, varsinkaan jos se on söpöä.

tuulinenpaiva-fi-hankintoja-lastenhuoneeseen-tahtilamppu-a-little-lovely-commpany

Samaan söpöön, muttei ehkä niin tarpeelliseen kategoriaan solahtaa myös tähtilamppu. Pattereilla ja ajastimella toimiva lamppu voi toimia tarvittaessa yölamppuna, mutta sellaisenaankin se on suloinen lisä sisustukseen.

tuulinenpaiva-fi-hankintoja-lastenhuoneeseen-pupuhelistin-oyoy

Lattialla keinuvasta helistimestä kuuluu kivaa helinää, joka ei satu korviin. Pidän siitä, että helistimen pupu ei ole klassisen söpö, vaan pupun ilme on hieman vinksahtanut. Nähtäväksi jää, kuinka kiinnostavaksi vauva kokee tämän lelun, mutta ainakin molempia vanhempia se miellyttää.

Tällaisia pieniä hankintoja lastenhuoneeseen olen siis viime aikoina tehnyt. Seuraavaksi pitäisikin keskittyä hieman isompiin asioihin, kuten hoitopöytään, sänkyyn, verhoihin ja väliseinämään… Niistä lisää myöhemmin!

 

A few things for the nursery. The most fun thing about decorating our nursery is that I can purchase all kinds of cute things that I wouldn’t necessarily get for any other space. Last week, we ordered a few things from Lullabuy: a penguin cushion and roly-poly toy rabbit, both by OYOY, and a small star lamp by A Little Lovely Company. All I have to say is: “Too cute!”

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.