Jälleen uusi järjestys olohuoneessa ja muutamia ajatuksia tulevasta vuodesta

Kuvassa vielä vanha järjestys…

Kirjoitin jo useampi viikko sitten valmiiksi kokonaisen julkaisun olohuoneemme uudesta, toukokuusta lähtien vallinneesta järjestyksestä. Ehdin ottaa huoneesta myös jo liudan kuvia, mutta sitten mielessäni alkoi kyteä ajatus siitä, että olohuoneen järjestys pitäisi jälleen muuttaa. Ryhdyin sitten tapojeni mukaisesti tuumasta toimeen ja nyt olohuoneemme kalusteet ovat taas vaihtaneet järjestystä. Lopputulos on edelleen jonkinlainen kompromissiratkaisu, sillä makuuhuoneemme sijaitsee yhä olohuoneessa. Nykyinen järjestys kuitenkin miellyttää silmiäni enemmän kuin edellinen ja se saa tässä vaiheessa riittää. Kaikkien näiden uudelleenkalustamisien ja kompromissiratkaisujen keskellä on nimittäin myös käynyt selväksi, että tämän kodin rajat alkavat tulla hyvin pian vastaan. Ehkäpä tätäkään huonejärjestystä ei tarvitse siis katsella liian kauaa. 

Sänky on harvemmin kiva sisustuselementti olohuoneessa.

Toukokuusta joulukuuhun olohuoneeseemme oli siis sijoitettuna kaikkien tavallisten olohuonekalusteiden lisäksi sänkymme, mutta lopulta kyllästyin siihen, kuinka paljon tilaa kirpparilta ostettu Hästens olohuoneesta vei. Opiskelija-asuntomaista vaikutelmaa oli myös vaikea välttää, vaikka sängyn kuinka yritti pedata näyttämään sohvalta. Niinpä päätimme luopua sängystä kotonaan ja nyt nukumme futon-patjalla, jonka korjaamme aina päiväksi lattialta pois. Ihan hirveän kätevä ei tämäkään systeemi ole, sillä 120 cm futon-patja on melko suuri ja painava kantaa päivittäin säilöön yläkertaan. Tämän ratkaisun kanssa kuitenkin elämme siihen asti, kunnes muutamme tästä asunnosta pois. Onneksi futonilla on kuitenkin hyvä nukkua! Otan myöhemmin (=joku hetki, kun olen kotona valoisaan aikaan) kuvia olohuoneemme uudesta järjestyksestä, mutta nyt ajattelin kirjoittaa vielä muutaman rivin tulevasta vuodesta.

Kuten jo aikaisemmin kerroin, olemme ostaneet tontin ja tarkoituksena olisi saada omakotitalo pystyyn. Alkuperäinen aikataulumme tälle rakennusprojektille oli kevät 2020, mutta nyt pyrimme siihen, että saisimme aloitettua talon rakennuttamisen jo niin, että pääsisimme muuttamaan syksyllä 2019. Toisin sanoen täällä blogissa tulee ensi vuonna olemaan ennen kaikkea ajatuksia ja suunnitelmia uudesta kodista. Ymmärrettävästi nykyisen kotimme sisustaminen ei ole viime aikoina jaksanut kiinnostaa minua merkittävästi, joten täällä blogissakin on ollut hiljaisempaa. Kaikkien kiireiden keskellä en ole pysähtynyt edes ottamaan valokuvia kotimme tämän jouluisista koristeista (vaikka joulusta aika innoissani olenkin). Nyt on kuitenkin tiedossa pieni joululoma ja vapaapäivien aikana saan toivottavasti ladattua akkujani niin, että ensi vuoden alussa tuntuu jälleen mukavalta palata bloginkin pariin.

 

Nyt keskityn siis joulusta nauttimiseen ja kuvia joulukuusesta ja muista olennaisista jouluhömpötysasioista julkaisen blogin sijaan Instagramissa. Rauhallista ja rentouttavaa joulua kaikille!

2 vastausta artikkeliin “Jälleen uusi järjestys olohuoneessa ja muutamia ajatuksia tulevasta vuodesta”

  1. Hei!
    Törmäsin tähän juttuusi ja Rakastuin tuohon IHANAAN päiväpeittoon, mistä olet hankkinut sen? Täydellinen 😊
    Tia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.