Inspiraatiota internetistä: lempparisisustusblogini

Joulu ja uusivuosi lähestyvät huimaa vauhtia ja itselleni iskee aina vuoden lopussa hillitön kaiken uudistamishalu. Alan innoissani täyttää uuden vuoden kalenteria, teen suunnitelmia tulevalle vuodelle ja pohdin myös uusiksi vanhoja tottumuksia ja tapoja. Viime vuonna tämä uudistusinto päätyi lopulta olohuoneen muodonmuutokseen ja tänä vuonna olen jo ottanut varaslähdön uudistamispuuhissa. Viime päivien aikana olemme nimittäin Samin kanssa alkaneet järjestää uusiksi koko yläkertaa (myös tulevaa lastenhuonetta!). Tästä projektista lisää viimeistään vuoden alussa, mutta nyt ajattelin jakaa kanssanne muutamia lempparisisustusblogejani sekä sivustoja, joista saan silloin tällöin inspiraatiota, kun uudistusinto iskee. 

Kuva: insidecloset.com

Inside Closet

Ranskalainen sivusto, jossa esitellään inspiroivien ranskattarien koteja ja garderobeja. Sivustolle on myös hiljattain avattu oma putiikki, jossa myydään vaatteita ja kodintavaroita. Kodit sivustolla ovat suurimmaksi osaksi rentoja, värikkäitä, kulturelleja ja nuorekkaita. Pidän erityisesti siitä, että sisustuksissa on käytetty reippaasti värejä, ja että erilaiset sisustusesineet, tyynyt, kirjat ja muut pikkutavarat saavat olla reilusti esillä. Tällaisena runsaamman sisustuksen ystävänä saan täältä paljon inspiraatiota!

Kuvat: 600sqft.com

600SQFTANDABABY

Varsinkin nyt tänä syksynä, kun olen miettinyt lastenhuoneen sisustamista ja perhe-elämää suhteellisen vähissä neliöissä, olen saanut innoitusta tästä amerikkalaisesta blogista, joka nimensä mukaisesti keskittyy siihen, kuinka asua pienissä neliöissä vauvan (tai kahden) kanssa.

Kuva: elsa.elle.se

Elsa Billgren

Suosittu ruotsalainen lifestyleblogi, jossa on kaikkea aina muodista ja sisustuksesta matkusteluun ja brunssiaamiaisiin Tukholmassa. Tässä blogissa minua inspiroivat erityisesti blogin kirjoittajan asunnon yksityiskohdat sekä hänen linkkaamansa inspiraatiokuvat muualta internetin syövereistä.

Kuva: apartmenttherapy.com

Apartment Therapy

Sisustukseen ja lifestyle -sisältöön keskittyvä sivusto, jossa on kaikenlaista DIY -ohjeista kotiesittelyihin. Itse katselen täältä mielelläni erilaisia sisustuksia House Tours -osiosta.

 

Tässä mainittujen sivustojen ja blogien lisäksi saan inspiraatiota toki myös monilta muilta sivuilta, mutta nämä neljä ovat olleet luetuimpieni listalla juuri tänä syksynä. Lisäksi ehkä suurin sisustusinspiraationi lähde on Pinterest, jota selailemalla moni sisustusideani on saanut alkunsa. Sam tietää jo, mitä odottaa, kun kuulee suustani sanat: ”Katselin tänään Pinterestiä ja aloin vähän miettiä…”

 

P.S. Oma Pinterest -tilini löytyy täältä!

 

Inspiration from the internet: some of my favourite home décor sites. At the end of each year, I like to take a closer look at my surroundings and think about what I’d like to change about them. Last year, after some pondering, I decided to give our living room a total makeover, and this year I think that we’re going to reconfigure the entire layout of our bedroom upstairs. Actually, we’ve already begun the makeover process, but I’ll post more about that after the New Year! Meanwhile, you can find the links to some of my favourite home décor sites that I like to browse whenever I’m searching for inspiration.  

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.