Onnistunut heräteostos: uusi matto makuuhuoneessa

Viime viikonloppuna kävimme Ikeassa hakemassa muutaman oleellisen tarvikkeen, ja samalla tapahtui klassinen ”ei meidän tätä kyllä pitänyt ostaa, mutta otetaan, kun se on niin edullinen” -skenaario. Tällä kertaa Ikean rosvosektori oli itämaisten mattojen osasto. Siellä oli nimittäin pino mattoja puoleen hintaan ja niin siinä tietysti kävi, että mukaamme lähti yksi.  

Kotonamme ei varsinaisesti ollut tarvetta uudelle matolle, mutta ihastuttuamme Ikeassa pieneen punasävyiseen mattoon tuumin, että kyllä sille joku paikka löytyy. Matto päätyi lopulta makuuhuoneeseemme ja nyt tuntuu siltä kuin se olisi ollut siellä aina. Pehmoinen matto ilahduttaa joka aamu ja ilta, kun sen päältä tallustelee paljain varpain, ja lisäksi se tuo väriä ja lämpöä muutoin neutraalin sävyiseen tilaan. Vaikka viimeksi olen hankkinut kotiimme kovin mustavalkoisia asioita, pohjimmiltani rakastan värejä ja viihdyn paremmin tiloissa, joissa on jotain muutakin kuin valkoista ja harmaata. Mielestäni on muutenkin aina mukavaa löytää kotiin jotain yllättävää tai sellaista, jota ei edes itse tiennyt kaipaavansa. Jos kaikki kotona on liian tarkkaan harkittua, tulee sisustuksesta mielestäni vähän tylsä. Pieni punainen matto Ikeasta oli täysi heräteostos, mutta se oli kuitenkin loppujen lopuksi todella onnistunut hankinta!

You know the feeling you get when you find a deal that’s so good that can’t pass it up, even though you don’t *really* need it? Well, this time it happened at Ikea in the Iranian rugs section. This little red rug was just too cute to pass up, and at half price, it was an absolute steal. Sometimes you have to be prudent and think about things rationally, but sometimes it’s best to let go and enjoy the softer things in life.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.