Paluu blogitauolta: ensimmäiset kuukaudet uudessa kodissa

On vierähtänyt useampi kuukausi siitä, kun jäin blogitauolle. Viimeksi kirjoitin blogiani keskustassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa ruokapöydän ääressä ja katselin ikkunasta kohti Vartiovuorta ja toisten ihmisten parvekkeita. Nyt istun kirjastohuoneeni sohvalla, juon teetä ja pohdin puutarhasuunnitelmia omalle pihalleni, joka on tällä hetkellä kauttaaltaan saunayrttien peittämä. Olemme asuneet uudessa talossamme nyt muutaman kuukauden ajan, tuparit on pidetty ja purkamista odottavia pahvilaatikoita lojuu enää vain autotallissa ja varastossa. Pikkuhiljaa minulla alkaa olla siis sellainen olo, että voisin palata blogin pariin.

Olohuone kaipaa vielä uutta sohvapöytää.

Mielessäni pyörii paljon eri julkaisuaiheita, mutta ajattelin, että ensimmäiseksi voisi olla vuorossa tällainen kevyempi lasku muutaman kuvan kera. Minulla on vielä viikko kesälomaa jäljellä ja yritän nauttia viimeisistä lomapäivistä mahdollisimman perusteellisesti. Suunnitelmissani on lähinnä neulomista, hömppätelevision katsomista (tämän hetken jumitushömppä: New Yorkin luksuslukaalit) ja kävelylenkkejä naapurustossa. Eilen löysimme iltakävelyllä villivadelmia! Jääkaapin oveen on kyllä kiinnitetty myös sinitarralla iso lista kotiasioita, joita olisi tehtävä, mutta viimeisten lomapäivien käyttäminen esim. ikkunoiden pesuun on kai täysin pöljä ajatus…

Tässä siis muutamia otoksia uudesta kodista ja uusia julkaisuja on luvassa lähiaikoina. Blogitauon aikana suunnitelmissani oli myös tehdä blogin ulkoasumuokkauksia, mutta nekin ovat edessä todennäköisesti vasta syksyn aikana. Kaikkea kivaa on siis tiedossa!

Näkymä olohuoneesta kohti ruokailutilaa, eteistä ja kirjastohuonetta.
Kirjastohuone alkaa olla jo hyvässä järjestyksessä.
Uudet rottinkiset ruokapöydän tuolit löytyivät Ellokselta.
Etupihan laatoitus on parhaillaan työn alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.