Yllättävät ostokset osa 234: sateenkaariryijy keittiön seinälle

Menneenä jouluna keittiömme seinällä riippui tekemäni suuri eukalyptuskranssi, kitsch-henkinen joulujuliste sekä Pentikin kulkuskoriste. Kun vuosi vaihtui ja otin kaikki koristeet seinältä alas, eteeni ilmestyi uusi sisustusongelma nimeltä liian valkoinen ja paljas seinä. Ilmeisin ratkaisu olisi ollut hankkia tyhjälle seinälle jonkinlainen taulu tai juliste, mutta sen sijaan huomasin haikailevani valtavan sateenkaarikuvioisen ryijyn perään. 

Niinpä saatuani tietää uudesta työpaikastani päätin hieman juhlia ja klikkasin edellä mainitun ryijyn ostoskoriin. (Aika villit juhlinnat, tiedän.) Nyt kun olen katsellut lähes koko seinän peittävää sateenkaariryijyä muutaman viikon ajan, voin todeta tehneeni mainion impulssiostoksen.  Pehmeän pastellinen seinävaate sopii sävyiltään hyvin muuhun sisustukseen ja etenkin näin talvipakkasilla se tuo keittiöön myös uudenlaista lämpöä.  Ehkä parasta uudessa sateenkaariryijyssä on kuitenkin se, että se on persoonallinen lisä muuten kovin valkoisessa standardivuokra-asuntokeittiössämme. Joskus heräteostokset ovat parhaita ostoksia!

I recently got a new job, and to celebrate, I decided to add something to our large and rather-too-bare kitchen wall: a gigantic rainbow wall rug! Not only does it bring a little colour to our otherwise fairly standard kitchen space, but it’s also the perfect antidote for those cold winter days.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.