Siro, soikea ja luumunpunainen eli uusi sohvapöytämme

Uuteen taloomme muutosta lähtien olen pitänyt silmäni auki kirppareilla, jos vastaan sattuisi tulemaan sopiva sohvapöytä. Edelliset sohvapöytinä toimineet Ikean pikkupöydät on hankittu alun perin vanhaan puutaloasuntoomme eivätkä ne oikein istuneet uuteen olohuoneeseemme. Kriteerini uudelle sohvapöydälle olivat melko tiukat ja etsinnässä kuluikin aikaa, sillä en halunnut hankkia mitään kompromissiratkaisua. Muutama viikko sitten etsintäni tuotti kuitenkin viimein tuloksen!

Selailin pari viikkoa sitten perjantaina tori.fi:n sohvapöytätarjontaa, mitä en tee mitenkään säännöllisesti, ja yllättäen varsin sopivan oloinen sohvapöytä osuikin silmiini kohtuuhinnalla. Pöytä täytti ainakin kaikki kriteerini eli se oli soikean muotoinen, tarpeeksi matala, lapsiperhearkea kestävää materiaalia (=ei lasia) ja väriltään jotain muuta kuin puunvärinen, valkoinen tai musta. Ilmoituksen nähtyäni ryhdyin siis tuumasta toimeen ja jo samana perjantai-iltana olohuoneessamme oli lähes uudenveroinen Muuton luumunpunainen sohvapöytä.

Erityisen tyytyväinen olen sohvapöydän väriin, joka sointuu todella hyvin olohuoneen punasävyiseen mattoon ja vaaleanpunertaviin seiniin. Pöytä on myös tukeva, vaikka onkin rakenteeltaan hyvin siro. Jos jotain negatiivista on pakko mainita niin pöytä voisi olla aavistuksen suurempi, mutta toisaalta tämän kokoisena pöytä ei ole olohuoneessa tiellä ja sen ympärillä pystyy liikkumaan vaivatta.

Kaiken kaikkiaan mielestäni onnistunut ostos siis ja seuraavaksi voinkin kirpputorihaukkana metsästää olohuoneeseen sopivaa keveää noja- tai keinutuolia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.