Syöttötuoli ja uusia sisustusjuttuja olohuoneessa

Samalla, kun hankin Einolle muutaman uuden vaatteen pari viikkoa sitten, eksyin (tai siis suuntasin, ketä muka yritän huijata?) H&M:n verkkosivujen kotiosastolle ja ostin kaksi uutta tyynynpäällistä, (yllätys, yllätys) tarjottimen sekä kynttilänjalan. Huomaamattani kaikki ostamani uudet sisustusjutut mätsäävät täydellisesti toiseen olohuoneemme uuteen asukkiin eli syöttötuoliin. En tietoisesti pyrkinyt tähän, mutta niin vain kävi, ja kaiken lisäksi lähes kaikki hankkimani jutut ovat neutraalin mustavalkoisia. Mitä minulle on oikein tapahtumassa…? 

Analysoimatta sen enempää, miksi rauhallisemmat sisustussävyt kiehtovat minua juuri nyt, mainitsen vain, että olen tällä hetkellä varsin ihastunut uusiin sohvatyynyihimme. Mustavalkoisissa tyynyissä ei ole sinänsä mitään erikoista, mutta omissa silmissäni ne ovat juuri sopivan neutraaleja ja rauhallisia olematta tylsiä. En muista myöskään, että sohvallamme olisi koskaan ollut samaan aikaan kahta samanlaista tyynyä. Pidän kuosien ja värien yhdistelemisestä, joten useampi samanlainen tyyny sohvalla tuntui minusta aika ankealta ajatukselta, mutta samanlaiset tyynyt näyttävätkin minusta nyt todella raikkailta.

Samaa mustavalkoista linjaa jatkaa uusi musta tarjotin ruokapöydän päällä. Olin jo hetken miettinyt, että jonkinlainen tarjotin olisi mukava pöydän päällä, sillä sen päälle saisi aseteltua siististi ja esteettisesti tuikkukipot, kynttilänjalat, maljakot ja muut vastaavat olennaisuudet. Mustaa tarjotinta vasten tavarat erottuvat kauniisti ja pieni sisäinen järjestysintoilijani hykertelee, kun tavarat on laitettu sievästi ja siististi raamien sisälle. Tarjottimella oleva metallinen kynttilänjalka on myös uusi. Kaipasin yksinkertaista kynttilänjalkaa ja H&M:n yksilö täytti kriteerini hinnan ja ulkonäön suhteen.

Tyynyjen, tarjottimen ja kynttilänjalan lisäksi uutta olohuoneessamme on tosiaan syöttötuoli. Mietimme hetken, millaisen tuolin hankkisimme, sillä tilaa olohuoneessa ei ole aivan liikaa ja lisäksi halusimme, että tuoli sulautuisi muuhun sisustukseen. Tärkeä kriteeri oli myös tuolin tukevuus, sillä Eino on liikkuvaista sorttia. Tehtyämme hieman tutkimusta päädyimme Stokken Tripp Trapp -tuoliin valkoisena. Tripp Trappeja on helppo löytää käytettynä ja mekin yritimme ensin etsiä sopivaa second hand -yksilöä, mutta kun sellaista ei tullut vastaan, hankimme tuolin uutena. Nyt muutaman viikon käytön jälkeen, voin todeta, että Stokken syöttötuoli oli nappivalinta meille. Tuoli ei vie pöydän päässä paljoa tilaa, se näyttää hyvältä ja Eino istuu siinä mielellään. Jalkojen alla oleva tukitaso on myös todella kätevä, sillä siihen tipahtaa kaikki ruoka, joka muuten päätyisi lattialle.

We recently purchased a Stokke Tripp Trapp high chair for Eino (surprise — he loves it), and its simple yet elegant design inspired me to pick up a few items from H&M’s home collection as well. While I’m not usually a fan of minimalist lines and stark black and white contrasts, I think that our new table tray, candle holder and sofa cushions really bring the room together, especially as summer is coming to a close.

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.