Uusi lehtiteline ja vanha liitutaulu

tuulinenpaiva-fi-uusi-lehtiteline-ja-vanha-liitutaulu

Järjestysvimmani ei osoita laantumisen merkkejä, vaan tällä viikolla olen järjestänyt jo hieman uusiksi kylppäriä sekä lastenhuonetta. Kumpikaan noista huoneista ei kuitenkaan ole vielä niin pitkällä, että viitsisin jakaa kuvia niistä aivan vielä. Sen sijaan ajattelin julkaista muutaman kuvan yhdestä kodin kulmasta, joka on jo saanut uuden järjestyksen!

Eteisen ja keittiön väliselle käytävälle löytyi nimittäin viime viikonloppuna Ikeasta lehtiteline, jollaista olin kaivannut säilytyspaikaksi kaikille keittiön saarekkeen päällä pyöriville lehdille. Metallinen lehtiteline sulautuu mukavasti valkoiseen seinään ja on tarpeeksi tukeva myös ohkaisemmille lehdille. Olin katsellut erilaisia lehtitelineitä myös esimerkiksi Granitissa, mutta arvelin, että ne eivät olisi pitäneet tarpeeksi hyvin paikoillaan ohkaisempia lehtiä. On myös hyvä, että lehdet hieman piiloutuvat Ikean telineen sisälle, sillä siinä säilytetään useimmiten lähinnä uutislehtiä ja muita vähemmän esteettisiä julkaisuja. Nyt täytyy vain opetella uusi rutiini ja laittaa lehdet ruokailun jälkeen takaisin telineeseen, eikä jättää niitä lojumaan saarekkeelle työskentelytilaa viemään!

tuulinenpaiva-fi-lehtiteline-ja-liitutaulu-eteinen

Lehtiteline näytti yksinään orvolta valkoisella seinällä, joten kiinnitin sen viereen pöllön muotoisen liitutaulun. Edellisen asuntomme keittiöön hankittu pieni liitutaulu on viettänyt viimeisen vuoden varastossa, mutta mielestäni se sopii nyt oikein kivasti käytävälle lehtitelineen viereen. Nähtäväksi jää, kuinka usein liitutaululle löytyy oikeaa käyttöä, mutta ehkäpä innostumme kirjoittelemaan taululle viestejä nyt kun se sijaitsee kodin keskeisellä kulkuväylällä.

tuulinenpaiva-fi-lehtiteline-ja-liitutaulu

A new magazine rack and a familiar chalk board. Last weekend, we found a suitable magazine rack for the wall between our entryway and our kitchen. The simple white rack is from Ikea, and I really like the fact that it’s suitable for newspapers and weekly magazines as well. Now we finally have a practical place for storing all the magazines that tended to pile up on our kitchen island! We also added an old owl-shaped chalk board next to the magazine rack. We bought this chalk board for our last apartment, but since we moved here, it has spent the last year in our storage room. Hopefully now we can put it to good use again!  

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.