Uusia hankintoja kotona

tuulinenpaiva-fi-uusia-hankintoja-tyyny-ikeasta

Lauantaipäivän viettäminen Ikean ruuhkissa ei kuulu mielipuuhiini, mutta viime viikonloppuna uhmasimme Samin kanssa ihmismassoja ja piipahdimme tuossa ruotsalaisessa sisustustavaratalossa. Olimme edellisenä viikonloppuna siivonneet kodin varastotilat ja huomasimme, että tarvitsisimme muutamia uusia säilytyslaatikoita. Ostoslistamme lauantain Ikea -reissulle oli siis varsin lyhyt, mutta siitä huolimatta mukaani tarttui muutama heräteostos. Lienee mahdotonta poistua Ikeasta ja ostaa vain etukäteen suunnitellut tuotteet? 

tuulinenpaiva-fi-uusia-hankintoja-tyyny-ikeasta-sohvalla

Omat heräteostokseni ovat useimmiten tyynyliinoja tai kynttilöitä. Tälläkin kertaa jumituin Ikean tyynyosastolle, josta mukaani lähti yksi uusi tyynyliina. Tummansininen kirjailtu tyyny oli minusta ihanan syksyinen ja jo kaupassa arvelin, että se sopisi hienosti keltaiselle sohvallemme. Tyynyliinakokoelmani kasvoi siis jälleen yhdellä tyynyllä, mutta mielestäni tyynyliinoja ei voi koskaan olla liikaa. Onneksi tyynyliina-addiktioni on melko halpa harrastus; uusi tulokaskin Ikeasta kustansi alle 5 euroa. Kalliimmat lampaankarvatyynyt sentään jätin kauppaan, vaikka niitä silittelinkin. (Innostuksestani lampaantaljoja kohtaan voisinkin kertoa jokin toinen kerta…)

tuulinenpaiva-fi-uusia-hankintoja-ikean-lehtikori-kirjahyllyssa

Toinen heräteostoksistani ei ollut tällä kertaa kynttilä, vaan laatikko kirjahyllyssä säilytettäville aikakauslehdille. Olin jo hetken aikaa miettinyt, että olohuoneen lehtipinoille olisi keksittävä jokin siistimpi säilytysratkaisu, ja Ikean laatikko- ja koriosastolla silmiini osui bambuinen, pärekoria etäisesti muistuttava tukeva laatikko. Lehtilaatikko lähti siis kassan kautta kotiin ja on nyt paikoillaan kirjahyllyn alimmalla tasolla. Samalla kun järjestin säilytettävät lehdet laatikkoon, heitin pois ison pinon vanhoja lehtiä. Laatikkoon pääsi vain sisustus- ja puutarhalehtiä sekä eri lehtien joulunumerot, sillä niitä luen aina silloin tällöin uudestaan. Ihanaa, että nyt kirjahyllyllä ei enää ole helposti kaatuvia ja pölyä kerääviä lehtikasoja, vaan muutamat lehdet ovat siististi säilössä laatikossa. Varsin onnistunut hankinta siis!

tuulinenpaiva-fi-uusia-hankintoja-lehtikori-ikeasta

New things for the home. Last Saturday we went to Ikea and got some new things for our home! I bought a wonderful pillowcase that matches the yellow colour of our couch really well, and also a bamboo box for storing all my magazines that were previously stacked on our bookcase. We may not have gone shopping crazy, but sometimes it’s the smallest things that can have the biggest impact!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.