tuulinen päivä

Uusilla tuoleilla uusi ilme ruokailutilaan

Viime aikoina olen viettänyt lähes kaiken vapaa-ajan puutarhahommissa, mutta seinien sisälläkin on tapahtunut joitain pieniä muutoksia. Hankimme nimittäin uudet ruokapöydän tuolit, sillä edelliset (alle vuoden vanhat) rottinkiset tuolit hajosivat viime syksyn ja talven aikana yksi toisensa jälkeen. Neljän tuolin korjauttaminen olisi tullut melko tyyriiksi, joten siirsimme tuolit varastoon odottamaan jonkinlaista diy-projekti-inspiraatiota ja hankimme ruokailupöydän ympärille uudet tuolit. On ollut hauska huomata, kuinka suuri muutos koko ruokailutila- ja keittiöympäristöön on tullut vain tuoleja vaihtamalla.

En alun perin ollut ajatellut, että hankkisimme ruokailutilaamme mustat tuolit, mutta Ikean wieniläistyyppiset puutuolit kiinnittivät kuitenkin huomioni. Pohdin, pomppaisiko tuolien tumma väri liikaa silmille, mutta näin jälkikäteen ruokailutilan näkymä on mielestäni jopa seesteisempi kuin aikaisemmin. On mukavaa, että tuolien musta väri toistuu osassa keittiön yksityiskohtia, ruokailutilan taulujen kehyksissä sekä kirjastohuoneen ovessa ja karmeissa. Mustien tuolien ilmettä pehmentävät hieman myös vaaleat istuintyynyt, jotka ovat myös Ikeasta. Toivon, että nämä tuolit palvelevat huomattavasti kauemmin kuin edeltäjänsä.

Vanhoista tuoleista puheen ollen: pohdin vielä, mitä askartelen varastoon siirretyistä rikkinäisistä rottinkituoleista. Todennäköisesti tuolit tulevat jonkinlaiseen puutarhakäyttöön. Ehkä teen kaikkiin tuoleihin uudet istuimet tai teen niistä jonkinlaisen sohvan tai… en tiedä vielä, mutta eiköhän inspiraatio vielä jokin päivä iske.

 Nyt kutsuvat jälleen puutarhatyöt. Toivon, että ehdin lähiaikoina kirjoittelemaan tännekin, millaista edistystä pihallamme on tapahtunut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.