Viime aikojen kuulumisia ja ensimmäinen joulu uudessa kodissa

Taas on vierähtänyt tovi siitä, kun viimeksi painoin blogin kirjoita uusi julkaisu -painiketta. Tavallisten työ- ja muun elämän kiireiden sijaan tällä kertaa syynä pieneen blogihiljaisuuteen on perheemme uusin tulokas. Pieni tyttömme syntyi marraskuun alussa ja nyt olemme vähän yli kuukauden ajan viettäneet uudenlaista vauva-arkea kotona. Tästä tulevasta joulusta tulee siis todella erityinen – on sekä ensimmäinen joulu uudessa kodissamme että ensimmäinen joulu nelihenkisenä perheenä.

Niin erityinen joulu kuin tulossa onkin, en ole sattuneesta syystä ehtinyt valtavasti pohtia kodin joulukoristeita ja se ei oikeastaan edes haittaa minua. Tänä jouluna en askartele itse havukransseja tai tee sammalilla viimeisteltyjä joulukukkaistutuksia, vaan etsin vanhoille joulukoristeille paikat uudesta kodista, ostan muutamat joulukukkaset kaupasta ja panostan rentoon löhöilyjouluun. Joulukuusen vielä hankimme ja koristelemme, mutta muuten kotimme on jo nyt koristeltu valmiiksi joulua varten. Tulevina joulunaluspäivinä voimme keskittyä siis jouluelokuvien katseluun, leipomiseen ja muuhun mukavaan puuhailuun. En aio stressata edes siivoamisesta, sillä ehdimme tekemään suursiivouksen jo ensimmäisenä adventtina.

Ihanaa ja rentouttavaa joulua siis kaikille! Todennäköisesti palaan blogin ääreen sitten taas joulun jälkeen paremmalla ajalla ja energialla. Muutama julkaisu onkin jo suunnitteilla – tulossa on ainakin juttua uudesta diy-sängynpäädystämme sekä puutarhahöpinöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.